Iratkozzon fel hírlevelünkre

Adatvédelmi nyilatkozat

Általános tudnivalók

A Pannon Falap-Lemez Kft. tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

A cégünk által végzett adatkezelésre különösen az alábbi jogszabályok az irányadóak:

  • A 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény.
  • Az 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről.

A Pannon Falap-Lemez Kft. nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről link mutat a Pannon Falap-Lemez Kft. honlapjára.

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Pannon Falap-Lemez Kft. az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja. A Pannon Falap-Lemez Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében társaságunk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a Pannon Falap-Lemez Kft. tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

©Ligneus Faipari Kft 2020