Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-23/530-800 ● info@ligneus.hu

Régi bútorok új élete a Ligneus Kft. bútorkellék kínálatával

Régi bútorok új élete a Ligneus Kft. bútorkellék kínálatával
2024-05-25
Régi bútorok új élete a Ligneus Kft. bútorkellék kínálatával

A probléma – régi bútor, új bútorkellék

 

Péter régóta álmodozott arról, hogy lakását a nagyszülei régi bútoraival rendezze be. Ezek a darabok nem csak esztétikailag voltak különlegesek, hanem értékes családi emlékeket is őriztek. Az idő azonban nyomot hagyott rajtuk, így Péter szembesült azzal a kihívással, hogy ezeket a bútorokat alaposan fel kell újítani, hogy újra használható állapotba kerüljenek.

A régi bútorok szerkezete megkopott, az asztallábak instabillá váltak, a fiókok nehezen csúsztak, és a zárak is cserére szorultak. Péter tudta, hogy szüksége lesz minőségi bútorkellékekre, hogy a bútorokat eredeti fényükben állíthassa helyre.

A megoldás és a kivitelezés

Péter a Ligneus Kft.-hez fordult, amely híres volt széles választékáról a bútorkellékek terén. Itt talált meg minden szükséges elemet, amire csak szüksége volt: modern asztallábakat, amelyek illeszkedtek a régi asztalok stílusához, minőségi Blum fiókcsúszókat, amelyekkel a fiókok újra simán mozogtak, valamint bútorpántokat és zárakat a szekrényekhez.

A Ligneus Kft. munkatársai segítséget nyújtottak Péternek a kellékek kiválasztásában és tanácsokkal látták el a felújítás minden lépésében. A modern, mégis stílusban illeszkedő bútorkellékek segítségével Péter képes volt visszaadni a bútorok eredeti stabilitását és funkcionalitását. Az élfurnérok és élzáró anyagok használatával a kopott részek ismét makulátlanná váltak.

Az eredmény és néhány záró gondolat

A projekt befejezése után Péter büszkén nézett körül a lakásban, ahol a felújított bútorok újra tündököltek. A régi családi darabok nem csak megkapták a szükséges szeretetet és törődést, hanem most már újra készen álltak arra, hogy otthont adjanak új emlékeknek is. A Ligneus Kft. bútorkellékeinek köszönhetően a felújítás során megőrizhette a bútorok eredeti karakterét, miközben modern funkcionalitást is biztosított számukra.

A Ligneus Kft. bútorkellékei ideális megoldást kínálnak mindazok számára, akik régi bútorokat szeretnének felújítani vagy modernizálni. Péter története bemutatja, hogy a megfelelő minőségű kellékekkel a régi bútorok is új életre kelhetnek, miközben megőrzik múltjukat és karakterüket. A Ligneus Kft. szakértői támogatása és a kiváló minőségű bútorkellékek lehetővé tették, hogy Péter megvalósítsa álmát, és otthonában újra használhassa a családja számára értékes bútorokat.

Amennyiben Ön is szeretné felújítani régi bútorait vagy csak egyedi bútorkellékeket keres, látogasson el a Ligneus Kft. honlapjára vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megvalósítani az Ön elképzeléseit. Legyen szó bármilyen bútorfelújítási projektről, a Ligneus Kft. a legjobb megoldásokat kínálja Önnek.

bútorkellék

Oszd meg ismerőseiddel:
Friss híreinkből
2024-05-31
Egyedi asztallap a tökéletes konyhához – Megoldás a Ligneus Kft-től
A probléma – Jó lenne egy különleges asztallap
2024-05-27
Az új konyha szíve: Egyedi munkalap a Ligneus Kft.-től
A munkalap szerepe a konyha központi elemeként
2024-05-25
Régi bútorok új élete a Ligneus Kft. bútorkellék kínálatával
A probléma – régi bútor, új bútorkellék
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
Ligneus Faipari Kft.
Cím: 2051 Biatorbágy, Rozália park 6.
Telefon: (+36) 30 / 738 8246
Szabászat: (+36) 30 / 320 0063
 

© 2021. Ligneus Faipari Kft. Minden jog fenntartva!