Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-23/530-800 ● info@ligneus.hu

Bútorkellék » Élfurnérok » Bükk gőzölt élfurnér 42/06 VL rag. nélk.
Bükk gőzölt élfurnér 42/06 VL rag. nélk.
Anyagszám:
Anyagszám ARFH3085-70747
Gyártó / Beszállító Egyéb beszállító
Gyártó azonosító -
Mennyiségi egység fm
Méret 42/06
Szín megnevezése Bükk
Típus Élfurnér

Nettó ár: 105 Ft / fm
Bruttó ár: 133 Ft / fm
fm

Kapcsolódó termékeink

Dió amerikai élfurnér 22/0,6 SK ragaszt.
Dió amerikai élfurnér 22/0,6 SK ragaszt.
Fenyő luc élfurnér 22/06 SK ragasztós
Fenyő luc élfurnér 22/06 SK ragasztós
Friss híreinkből
2024-02-28
Itt tényleg mindenféle bútorszerelvény található, nagy választékban!
Konyha – és gardróbtervezés kreatívan Mindig is szerettem magam kitalálni és megtervezni a teret, ami körülvesz. Egyrészt remek szabadidős program, másrészt elmondhatatlanul csodás érzés, ha valami tényleg mindenben az én és a családom igényeire van szabva. Amikor a konyha és a gardrób tervezése előtt álltam, tudtam, hogy nem csupán egyszerű szekrényekre és fiókokra van szükségünk. A tér kihasználása és a praktikum nálam ugyanolyan súllyal esik latba. Szeretek barkácsolni is, és többnyire kreatív ötleteim is vannak, mégis éreztem, hogy a bútorszerelvények terén szakértő segítségre van szükségem. Felkerestem hát a Ligneus üzletét, és személyesen mentem tanácsot kérni a projektemhez. Több bútorszerelvény, ami eszembe se jutott volna: felfelé nyíló vasalatok, forgatható fém polcok A konyha szerintem minden ház, egyik legfontosabb helyisége. Kiemelkedő jelentőségű volt tehát számomra az a kihívás, hogy a lehető legpraktikusabban, mindemellett pedig esztétikusan rendezzem be. A Ligneus szakértői ehhez olyan bútorszerelvényeket javasoltak, amelyekre magamtól talán sosem gondoltam volna. A felfelé nyíló vasalatok a felső szekrényeken például, nemcsak helytakarékosak, de a konyhai tevékenységet is könnyedé varázsolják. Még nekem sem kell félni tőle, a magam 200 cm-es magasságával, hogy a nyitva felejtett szekrényajtóba beverem a fejem, és ráadásul még csendesen és könnyedén is záródnak be. A gardrób tervezésekor szintén a rendezettség, és a funkcionalitás voltak a vezérelvek. A Ligneusnál ennek megvalósításához is kaptam kreatív bútorszerelvény ötleteket. A kihúzható és a forgatható fém polcok, vállfatartó sínek például, olyan praktikus megoldást jelentenek, amelyekkel könnyedén áttekinthetővé és rendezetté varázsolhattam a ruhásszekrény tartalmát. A forgatható polcokat a feleségem is imádja. Mióta beszereltem, nem győz hálálkodni, hogy ennek köszönhetően végre rendezetten tudja tárolni a fehérneműit és a harisnyáit. Kiváló termékkínálat, kreatív ötletekkel A Ligneus talán abban különbözik más, bútorszerelvényeket is forgalmazó üzletektől, hogy itt nem csak minőségi termékekkel állnak az őket megkereső vásárlók rendelkezésére. Mindezek mellé kreatív ötletek és praktikus megoldások javaslása is társul, ha a megrendelő erre igényt tart. Nagyon hálás vagyok azért, amiért ilyen szakértő segítséget is kaptam a kiváló minőségű bútorszerelvények mellé. Közös eredményünk egy, a teret tökéletesen kihasználó, praktikus és esztétikus konyhaszekrény és gardrób, amelyeknek az előnyeit én, és a családom élvezhetjük. Minden bútorszerelvény kulcsszerepet játszik abban, hogy az elképzeléseim tényleg maradéktalanul valóra váljanak. Köszönöm a Ligneusnak azt a szakértelmet, és segítőkész hozzáállást, amely lehetővé tette számunkra, hogy az otthonunk minden négyzetcentiméterét tökéletesen kihasználjuk. Nagy szerepe van ebben a rengeteg praktikus, bár többnyire láthatatlan bútorszerelvénynek is.
2024-02-26
A lapszabászat előnyei, pontosság és minőség a Ligneus Kft.-nél
A lapszabászat szerepe a bútorgyártásban, precízió és testreszabás A lapszabászat elengedhetetlen része a modern bútorgyártásnak, ahol a precíziós méretre vágás kulcsfontosságú. A Ligneus Kft.-nél a szakemberek pontosan, az ügyfelek specifikus igényeihez igazítva szabják a bútorlapokat és munkalapokat, így kialakítva a bútorszerkezetek végső méretét. Ez a folyamat nemcsak az egyedi méretű bútorok gyártását teszi lehetővé, hanem biztosítja a tökéletes illeszkedést is, ami létfontosságú a minőségi bútoroknál. A Ligneus Kft által nyújtott lapszabászati szolgáltatások lehetővé teszik a bútorgyártók és az otthoni barkácsolók számára, hogy pontosan az ő igényeiknek megfelelő méretű és anyagú alkatrészeket kapjanak. Ez jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez, mivel nincs szükség a felesleges anyagok vásárlására és tárolására. A Ligneus Kft. nagy raktárkészletéből az ügyfelek pontosan kiválaszthatják a kívánt anyagokat és színeket, ami lehetővé teszi számukra, hogy a lapszabászat segítségével egyedi és személyre szabott bútordarabokat hozzanak létre. Ezenfelül, a Ligneus Kft. a lapszabászat terén alkalmazott magas technológiai színvonalának köszönhetően képes garantálni a termékek minőségét és pontosságát. A modern gépekkel történő precíz munkavégzés révén a végtermékek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem hosszú élettartamúak és funkcionálisak is. Ez a magas szintű precizitás különösen fontos olyan speciális projektek esetében, ahol a milliméter pontosság döntő lehet a végeredmény szempontjából. A modern technológia és a minőségi alkatrészek szerepe, vagyis a Ligneus Kft. megoldásai A Ligneus Kft. modern berendezéseivel, mint a HOMAG, HOLZMA és SCM gépekkel, az átlagosnál nagyobb hatékonysággal képes dolgozni. Ezek az automatizált berendezések milliméter pontossággal szabják a méreteket és töredezettségmentes éleket alakítanak ki. Ez a technológia biztosítja a gyártott alkatrészek magas minőségét és hosszú élettartamát. A minőség nemcsak a lapszabászat pontosságában rejlik, hanem az élzárt alkatrészekben is. A Ligneus Kft. különböző élzárási megoldásokat kínál, mint például élfóliás, dekoros, ABS-es, élfurnéros vagy élfás élzárást. Ezek a megoldások biztosítják, hogy a kész alkatrészek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is magas színvonalúak legyenek. Az ilyen típusú élzárási technikák növelik a bútorok ellenálló képességét a mindennapi használat során fellépő kopásokkal és karcolásokkal szemben.
2024-02-25
Munkalap. Esztétikus és funkcionális megoldások a Ligneus Kft.-től
A munkalap kiválasztásának jelentősége a konyhában Mariann már régóta szeretné lecserélni a konyhájuk elavult munkalapját. Ez talán a konyhabútorok egyik legfontosabb eleme, amely nemcsak esztétikai szerepet tölt be, hanem a mindennapi használat során is kulcsfontosságú. A kívánt munkalapnak tartósnak, praktikusnak és esztétikailag vonzónak kell lennie. Zoltán és Mariann már régóta tervezgetik, hogy a konyhabútorukat fel kellene újítani. Illetve, ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor Mariann már régóta rágja férje fülét, hogy lépjen valamit a témában. Miután Zoltán igencsak kevés időt tölt a konyhában, így ezt rendszeresen eszébe kell juttatni. Zoli! Már régóta beszélünk a munkalap cseréjéről. Nem gondolod, hogy ideje lenne megtalálni a tökéleteset? – kezdi a beszélgetést Mariann immár sokadszor. Igazad van, Mariann. Ne haragudj, hogy mindig elfelejtem, de már léptem az ügyben. Képzeld, néhány barátom ajánlotta a Ligneus Kft.-t. Azt mondták, hogy széles választékuk van, és a minőség is kiváló. – válaszol Zoltán némi lelkifurdalással a hangjában. Ez nagyszerű! A munkalapnak ellen kell állnia a nedvességnek, és a hőhatásnak is. És az is nagyon fontos, hogy könnyen tisztítható legyen! – sorolja Mariann az elvárásait. Igen, igen! Ezeket figyelembe fogom venni. Ma felhívom őket és egyeztetek a részletekről. Zoltán telefonbeszélgetése a Ligneus Kft.-vel Zoltán felhívta a Ligneus Kft.-t, hogy tájékozódjon a munkalapokról. Jó napot kívánok! Munkalapot szeretnék cserélni a konyhánkban. Milyen lehetőségek vannak önöknél? Egy barátom ajánlotta nekem, hogy ez ügyben önöket keressem meg. Jó napot önnek is! Széles választékban kínálunk munkalapokat, HPL és CPL laminátumokat, Akril, kompakt lemezekből amelyek ellenállnak a mindennapi használatnak. Milyen stílust és színt keres? Valami modern és világos színűt szeretnék, ami könnyen tisztítható. Akkor ajánlanám az antracit szürke vagy fautánzatú felületeinket. Ezek a színek modern megjelenést kölcsönöznek, és könnyen karbantarthatóak. Az anyagok választékát személyes találkozás alkalmával tudjuk bemutatni Jaj, de jó! Köszönöm! Egyeztethetünk egy időpontot, hogy személyesen is megnézhessük? Természetesen, szívesen segítünk. Mikor lenne önöknek megfelelő? Az időpont rendben, és a telefonbeszélgetés után Zoltán megnyugtatta Mariann-t, hogy a Ligneus Kft. segítségével hamarosan megújul a konyha.
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
Ligneus Faipari Kft.
Cím: 2051 Biatorbágy, Rozália park 6.
Telefon: (+36) 30 / 738 8246
Szabászat: (+36) 30 / 320 0063
 

© 2021. Ligneus Faipari Kft. Minden jog fenntartva!