Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-23/530-800 ● info@ligneus.hu

Lapszabászat

Lapszabászat - méretpontos alkatrészek, kiváló élminőség

A Ligneus Kft. egyik fő tevékenységi köre a lapszabászat. Ennek keretén belül a lap alapanyagokat, bútorlapokat, munkalapokat adott méretre szabjuk és kialakítjuk a legyártandó bútorszerkezet végső méretét. 

Óriási lapanyag, bútorlap raktárLapszabászatunkban hatalmas alapanyag választékból dolgozunk. Jelenleg több, mint 400 féle bútorlap vásárolható meg nálunk szabottan, alkatrészként. Ezek esetében nem kell a teljes lapot megvásárolni. A lapraktárunk minden alapanyagát - MDF lapot, forgácslapot, OSB lapot, rétegelt lemezt - az egyéni kérések szerint vágunk méretre.

Modern lapszabászgépek, táblafelosztók

Az általunk szabott alkatrészek minőségét a több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink garantálják. Az automatizált működésű HOMAG, HOLZMA és SCM berendezések az átlagosnál nagyobb hatékonysággal dolgoznak. Milliméter pontossággal lehet velük méreteket szabni, töredezettségmentes éleket kialakítani.

Bútorlap szabászat akár 4200 mm hosszban

Lapszabászgépeinkkel 4200 mm hosszúságban és 4200 mm szélességben tudjuk a lapanyagokat méretezni. Munkánk során nagy figyelmet szentelünk arra, hogy a maximális lapvastagság ne haladja meg a 90 mm-t. A méretes vágáshossznak köszönhetően egy teljes munkapultot is precízen le tudunk szabni egy menetben.

 

A lapszabászat alapja a pontos alkatrészjegyzék Lapszabászat szolgáltatás megrendelés

Lapszabászat szolgáltatás megrendelés

A lapszabászati szolgáltatásunkat a pontos alkatrészlista rögzítésével tudja megrendelni. Az itt megadott adatok képezik a megmunkálás alapját. A rendelését személyesen az üzletünkben is le tudja adni. Ez esetben a munkatársaink segítenek a részletes megrendelőlap kitöltésében. Amennyiben erre nincs lehetőség vagy online szeretné lebonyolítani a rendelést, akkor kattintson ide. Kérjük megrendelés előtt minden esetben figyelmesen olvassa el megrendelőlap kitöltési útmutatóját

A szabástervet minden esetben optimalizáljuk a maximális kihozatal és a minimális hulladékmennyiség elérése érdekében. A gépek számítógéptől kapják az optimalizált szabástervet, majd annak alapján végzik el a szabást, méretre vágást. Az optimalizálásnak köszönhetően a lehető legolcsóbban tudjuk legyártani a kívánt lapalkatrészeket.

lapszabászat - szabásterv optimlizálás

Élzárás a lapszabászatot követően

A kész alkatrészeket élzártan adjuk át az ügyfeleinknek. Legyen szó élfóliás, dekoros, ABS-es, élfurnéros vagy akár élfás élzárási megoldásról, mindegyiket az elvárt minőségben tudjuk megvalósítani. 

 

További információk » elérhetőségeinken.

Friss híreinkből
2024-03-31
Bútorfelújításhoz is szükséges lehet többféle bútorkellék
Ragaszkodom a régi dolgaimhoz Alapvetően szeretem az új, modern tárgyakat, de vannak olyan bútoraim, amelyekhez nagyon ragaszkodom, és amíg csak lehet, szeretném megőrizni őket. Egyrészt azért, mert személyes emlékeim fűződnek hozzájuk, másrészt azért, mert egy kis felújítással időről időre újjá lehet varázsolni őket.
2024-03-24
A tökéletes dolgozószoba megtervezése: A bútorszerelvények szerepe és azok kiválasztása
A dolgozószoba tervezése: A szükséges bútorszerelvény kiválasztása Amikor a saját dolgozószobám bútorzatát terveztem, számos döntést kellett meghoznom, nemcsak a bútorok stílusát és elrendezését illetően, hanem a szükséges bútorszerelvények tekintetében is. A fő kérdés, amivel szembesültem, az, hogy milyen típusú és mennyiségű bútorszerelvényre van szükségem a terveim megvalósításához. Minden egyes bútordarab egyedi követelményeket támaszt a bútorszerelvényekkel szemben, legyen szó a funkció, a terhelhetőség vagy az esztétikum szempontjairól.
2024-03-21
A munkalap sokszínű világa, azaz egyedi és praktikus megoldások a Ligneus Kft.-től
A munkalap mint a konyha lelke. Anyagok és stílusok. A munkalap nem csupán egy használati tárgy a konyhában, hanem annak lelke is. A Ligneus Kft. kínálata ebben a tekintetben rendkívüli választékot és sokoldalúságot biztosít, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a konyhájához tökéletesen illő munkalapot. A márvány utánzattól a famintásig, a fényestől a mattig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja azt a stílust, amely a legjobban kifejezi az egyéni ízlését és a konyha összhangját.
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
Ligneus Faipari Kft.
Cím: 2051 Biatorbágy, Rozália park 6.
Telefon: (+36) 30 / 738 8246
Szabászat: (+36) 30 / 320 0063
 

© 2021. Ligneus Faipari Kft. Minden jog fenntartva!