Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-23/530-800 ● info@ligneus.hu

Lapszabászat

Lapszabászat - méretpontos alkatrészek, kiváló élminőség

A Ligneus Kft. egyik fő tevékenységi köre a lapszabászat. Ennek keretén belül a lap alapanyagokat, bútorlapokat, munkalapokat adott méretre szabjuk és kialakítjuk a legyártandó bútorszerkezet végső méretét. 

Óriási lapanyag, bútorlap raktárLapszabászatunkban hatalmas alapanyag választékból dolgozunk. Jelenleg több, mint 400 féle bútorlap vásárolható meg nálunk szabottan, alkatrészként. Ezek esetében nem kell a teljes lapot megvásárolni. A lapraktárunk minden alapanyagát - MDF lapot, forgácslapot, OSB lapot, rétegelt lemezt - az egyéni kérések szerint vágunk méretre.

Modern lapszabászgépek, táblafelosztók

Az általunk szabott alkatrészek minőségét a több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink garantálják. Az automatizált működésű HOMAG, HOLZMA és SCM berendezések az átlagosnál nagyobb hatékonysággal dolgoznak. Milliméter pontossággal lehet velük méreteket szabni, töredezettségmentes éleket kialakítani.

Bútorlap szabászat akár 4200 mm hosszban

Lapszabászgépeinkkel 4200 mm hosszúságban és 4200 mm szélességben tudjuk a lapanyagokat méretezni. Munkánk során nagy figyelmet szentelünk arra, hogy a maximális lapvastagság ne haladja meg a 90 mm-t. A méretes vágáshossznak köszönhetően egy teljes munkapultot is precízen le tudunk szabni egy menetben.

 

A lapszabászat alapja a pontos alkatrészjegyzék Lapszabászat szolgáltatás megrendelés

Lapszabászat szolgáltatás megrendelés

A lapszabászati szolgáltatásunkat a pontos alkatrészlista rögzítésével tudja megrendelni. Az itt megadott adatok képezik a megmunkálás alapját. A rendelését személyesen az üzletünkben is le tudja adni. Ez esetben a munkatársaink segítenek a részletes megrendelőlap kitöltésében. Amennyiben erre nincs lehetőség vagy online szeretné lebonyolítani a rendelést, akkor kattintson ide. Kérjük megrendelés előtt minden esetben figyelmesen olvassa el megrendelőlap kitöltési útmutatóját

A szabástervet minden esetben optimalizáljuk a maximális kihozatal és a minimális hulladékmennyiség elérése érdekében. A gépek számítógéptől kapják az optimalizált szabástervet, majd annak alapján végzik el a szabást, méretre vágást. Az optimalizálásnak köszönhetően a lehető legolcsóbban tudjuk legyártani a kívánt lapalkatrészeket.

lapszabászat - szabásterv optimlizálás

Élzárás a lapszabászatot követően

A kész alkatrészeket élzártan adjuk át az ügyfeleinknek. Legyen szó élfóliás, dekoros, ABS-es, élfurnéros vagy akár élfás élzárási megoldásról, mindegyiket az elvárt minőségben tudjuk megvalósítani. 

 

További információk » elérhetőségeinken.

Friss híreinkből
2024-07-08
Hogyan segített az Innovus fémhatású bútorlap egy otthon felújításában?
A felújítás első lépései – Megoldás, az Innovus fémhatású bútor
2024-07-08
Innovus fémhatású bútorlap segítségével újítottuk fel irodánkat – Egy sikertörténet
A felújítás kezdete, és az Innovus fémhatású bútorlap, mint megoldás
2024-07-08
Innovus fémhatású bútorlap – Innovatív megoldás a modern belsőépítészetben
Az Innovus fémhatású bútorlap jellemzői
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
Ligneus Faipari Kft.
Cím: 2051 Biatorbágy, Rozália park 6.
Telefon: (+36) 30 / 738 8246
Szabászat: (+36) 30 / 320 0063
 

© 2021. Ligneus Faipari Kft. Minden jog fenntartva!